Група А. Матч туру. Зустріч лідерів завершилася на користь «Шевченкове»

«Шевченкове» — НГУ «Вікторія» — 4:3.
Арбітри: Є. Фішман, Ю. Ковальчук.
«Шевченкове»: Чорнописький, Бардадим, Божко, Смаглі, Гаврилов, Шахназаров, Тищенко (кап.), Севодняєв, Одіноченко, Ващенко, Тихомиров, Скибченко. Офіційний представник: Євген Ващенко.
НГУ «Вікторія»: Корнелюк, Бадюл (кап.), Шуткевич, Штура, Гнатьєв, Левченко, Зізда, Кербаль. Офіційний представник: Олександр Пашковський.
Голи: Севодняєв (3, 35), Одіноченко (28 – 6-метровий штрафний, 29) – Шуткевич (2), Кербаль (4), Гнатьєв (14).
Попередження: Смаглі (38).
Зустріч мала особливий інтерес, оскільки суперники входили до першої «трійки». Рахунок було відкрито швидко, вже на 2-й хвилині відзначився Шуткевич. Супернику знадобилося менше хвилини для відновлення паритету після швидкої атаки за участю Тищенка та Севодняєва. А потім Кербаль ударом з гострого кута знову вивів НГУ «Вікторія» вперед. До перерви номінальні гості ще збільшили свою перевагу – 3:1.
У другому таймі гравці «Шевченкове» перехопили ініціативу та забивши три м’ячі, записали у свій актив чергову перемогу.
Любитель футболу Володимир Литвинов:
— Обидві команди боролися за перемогу і робили все можливе, щоб здобути її. У цьому матчі сильнішими виявилися футболісти «Шевченкове». Але чемпіонат лише стартував, тож уся боротьба ще попереду.
Офіційний представник НГУ «Вікторія» Олександр Пашковський:
— Все нормально, зіграли дуже добре, хоч і програли. Суперник був сильнішим, нам поки що не вистачає досвіду. Вчимося на своїх помилках, тренуватимемося і рухатимемося вперед.